Leírás
A BC-10 Plus segítségével figyelemmel kísérhető és ellenőrizhető a sült, füstölt és feldolgozott élelmiszerek színe és az összetevők hatása. Ideális a több üzemben készülő termékekhez, gyártói és éttermi láncok számára, ahol a termékek egységes megjelenésének fokozott szerepe van.
A héj színe mellett a BC-10 Plus mindenféle sütőipari és snack-élelmiszer, élesztő, barna cukor, kalcium-propionát és lisztkeverék színének mérésére is alkalmas.
Jellemzők
A BC-10 PLUS nagyon könnyen használható, kompakt és könnyű, akkumulátorról működtethető. A mért értékeket a sütőiparban szokásos sütési kontrasztegységekben (BCU), vagy a klasszikus CIE L*a*b* színértékeken jelenítheti meg.
Az adatok belsőleg tárolhatók és USB-csatlakozással PC-re továbbíthatók, vagy külső nyomtatóval nyomtathatók ki.
Felhasználási terület
Élelmiszeripar – sütőipar
Kapcsolódó anyagok